26 käskyä miksi fitnessakka on miehelle paras valinta!

Faktat perustuvat tositapahtumiin, mutta luethan käskyt pilke silmäkulmassa.

 

1. Fitnessakka on aina hyvällä tuulella, mikä sen parempaa kuin hyväntuulinen vaimo kotona joka ei valita ja kitise. Tästä pitää huolen endorfiinipöllyt, hyvät yöunet, sekä myös säännöllinen ruokailu, mikä pitää verensokerin tasaisena ja mielen hyvänä.

2. Fitnessakka on luonnollisesti vahva, sinun ei siis tarvitse yksin kantaa kauppakasseja ja saat helposti apua raskaiden tavaroiden nostelussa mm. moottoripyörän 😀

3. Luonnollisesti et halua olla heikompi kuin akkasi tai säälittävä heinäkeppi kaljamahan kanssa, näin se myös motivoi sinua treenaamaan salilla kovemmin ja syömään paremmin.

image

4. Fitnessakalla on hyvä itsetunto, hän on kerta kuussa tottunut kuulemaan palautteen ulkonäöstään valmentajaltaan (tämä palaute on ainoa ja oikea totuus), hän ei siis tarvitse turhaa, jatkuvaa kehumista pönkittääkseen itsetuntoaan. Ongelmia saattaa ilmetä siitä, että hän voi huoletta lähteä kulahtaneissa pieruverkkareissa kanssasi julkisille paikoille, eikä osaa edes hävetä asiaa.

5. Fitnessakka on tyytyväinen kroppaansa on sitten kisakausi tai ei, n.10kg painonvaihtelut ovat hänelle tuttuja, eikä itku tule jos maha vähän pömpöttääkin.

6. Sinun ei tarvitse jatkuvasti todistella noloja karkki/herkkulakkoja, koska akka pitää kunnostaan huolta ympäri vuoden, voi hän luonnollisesti myös hyvällä omallatunnolla herkutella viikottain. Fitnessakka myös tietää parhaat sokerittomat herkut millä voi herkutella vaikka joka päivä!

1970358_10205289958144590_2515215315907882607_n

7. Fitnessakan kanssa myös kesäkuntoon pääsemiset on historiaa, jos akka päättä olla kesäkunnossa tai kisakunnossa, hän myös sitä on, eikä vain tavoittele sitä.

8. Tosin fitnessakka on kunnossa ympäri vuoden, mikä sen parempaa kuin kiinteä ja urheilullinen kroppa.

9. Fitnessakka viihtyy alasti, mikä sen mukavampaa kuin tulla töistä kotiin ja kotona odottaa lähes poikkeusetta alaston akka. Tosin kiusallisia tilanteita sinulle saattaa syntyä jos tuletkin varoittamatta kotiin vaikka kaverisi kanssa tai kun akka ei ymmärrä pukeutua julkisille paikoille.

10. Fitnessakan kanssa joudut tilanteisiin mitä normi akan kanssa et saa kokea. Mm. pääset maalaamaan kisaväriä imagekarvattomaan alapäähän ja siis koko kroppaan. Tosin hohto saattaa kadota pian kun tähän hommaan on välillä myös nakitettu naapurit, kaverit, sukulaiset ja ystävät. Luonnollisesti ruskeassa värissä alasti pyöriminen ja pyllistely eri tyypeille on akalle ihan luontevaa.

11. Fitnessakka on toimissaan ripeä, 10min heräämisen jälkeen hän on valmis mihin vain! Normi akalla saattaa olla pahoja käynnistymisvaikeuksia, mitä fitnessakalla ei ole lainkaan, onhan hän tottunut mm. nopeisiin heräämisiin aamulenkille ennen aikaista työvuoroa. Aikaa ei ole tuhlattavaksi!

12. Fitnessakka on aina luonnollisen kaunis, (tai näin hän ainakin luulee) näin aikaa ei mene koskaan meikkaamiseen. Tosin fitnessakka on usein joko salilla tai töissä ja ei kummassakaan tarvitse olla meikattuna. Jos tilanne tarvitsee meikkiä on tämä hoidettu alta viiden minuutin.

13. Fitnessakka on tehokas, hän pystyy hoitamaan 12tunnin päivätyön, ekstra työt, treenit, ruuanlaiton, kodinhoidon ja muut harrastukset. Normi akka on yleensä jo väsynyt pelkän työ/koulupäivän päätteeksi ja juuri ja juuri selviää ruuanlaitosta.

14. Fitnessakka on siis usein töissä, treeneissä tai muissa harrastuksissa, näin se varmistaa sinulle laatuaikaa sitten lemppari tv-sarjojesi parissa tai kaljottelun kaveriesi kanssa.image

15. Fitnessakka on ravintotietoinen ja näin ollen huomaamatta saatat myös itse oppia syömään ja voimaan paremmin.

16. Fitnessakka tietää parhaat jipot miten ankeetkin ruuat saadaan maistuvaksi, miten rahkasta saadaan suklaavaahtoa tai miten se esim korvataan ravintoarvoiltaan vastaavalla täytekakulla tai lihapiirakalla. Fitnessakka rakastaa hyviä makuja, vaikka virheellisesti luullaan toisin.

17. Jos innostut itse kaivamaan vatsalihaksesi esiin, osaa fitnessakka tehdä sinulle dietin missä syödään makkaraa, _MG_4507[1]pekonia, juustoa yms. muita miehisiä herkkuja ja missä esim. hedelmien ja marjojen syöminen on ehdottoman kiellettyä.

18. Fitnessakalla on aina valtava nälkä, näin hän toimii myös talouden jätemyllynä, kaikki uppoo perunankuorista lähtien. Jos sinä et jaksa syödä ruokaasi loppuun, niin fitnessakka jaksaa, syö myös pilaantumisuhan alla olevat ruuat. Ruokaahan ei heitetä koskaan roskiin. Kiusallisia tilanteita tämä saattaa aiheuttaa ravintolassa, missä hän haluaa maistaa kaikkea, ottaa vielä santsikierroksen ja vielä pari päälle. Kun hän hakee kahdeksatta kertaa jälkiruoka jäätelöä ja leivonnaisia sinä tuumaat jo pitkän odottelun jälkeen, että eiköhän tuo jo riitä.

19. Riitaa ei juurikaan synny ruokailuista, koska akka haluaa aina olla tilanteen tasalla mitä syö ja milloin syö. Hänellä pitää aina olla kunnon varastot eri raaka-aineita mielitekojen varalle. Näihin sinun ei tule koskea.

20. Fitnessakka on kiinnostunut lähes kaikesta urheilusta ja etenkin vauhtilajeista (varokaa vässykät, ette ehkä pysy akan perässä). Hänet on helppo houkutella lajin kuin lajin pariin missä on tarpeeksi liikettä. Ei golfin, ellei sinne voi lähteä alasti, siis bikineissä. Jos vaikka vähän rusketus tarttuisi ihoon.10704339_10204550008406309_5691857448325865508_o

21. Fitnessakka ei osaa hirveästi häpeillä mitään, mistä tosin saattaa seurata myös negatiivisia asioita  kanssaeläjille mm. vessakäymiset ovet auki, ovi saattaa myös unohtua auki kylässäkin.

22.Fitnessakat ovat avuliaita ja kokevat tärkeäksi toisten auttamisen Negatiivisena lieveilmiönä se saattaa syödä teidän yhteistä vapaa-aikaa kun pitää olla treenauttamassa tuttavia, tekemässä kavereille ruokaohjelmia ja osallistua kaikkeen kissanpoikien kotien etsintään.

23. Fitnessakka on myös omat rajansa tunteva, rohkea ja itsenäinen ja osaa sanoa myös toisinaan turhankin jyrkästi Ei jos kokee asian olevan näin. Tästä ei kannata ottaa herneitä nenään.

24. Fitnessakka luonnollisesti dokaa harvoin, mutta silloin kun dokaa ei se jää kellekään epäselväksi. Toisinaan tässä vauhdissa voi olla liian haastavaa pysyä mukana ja näin oletkin tyytyväinen siihen, että Alkoa kuluu nykyisin vain se kerta pari vuodessa. Siis akalla, itsehän voit keskittyä juopotteluun vaikka lähes joka viikonloppu, onhan akka kuitenkin harrastuksiensa kanssa aina kiireinen.

10389181_10204547313458937_6705124121135189466_n

25. Jos ja kun sinua ei fitnesskisat kiinnosta, niin huomaavainen akka hoitaa valmistautumisen sinulta salassa. Eipähän tarvitse kuunnella asiaan liittyvää höpötystä. Itsenäinen akka osaa myös käydä kisoissa yksin tai kavereidensa kanssa ja sinä voit keskittyä kotona olennaiseen, vaikka kaljotteluun.

26. Fitnessakka ei halua lapsia, sillon joutuisi kisat tauolle, joutuisi tinkimään muista harrastuksista, stressitasot nousisi ja kehitys hidastuisi. Myös teidän yhteinen vapaa-aika kärsisi ja sinunkin vapaa-aika kuluisi lastenhoidon merkeissä. Ei hyvä. Ei kummallekaan.

Eikö kuulosta ihanalta!

Mistä sitten saadaan riita aikaiseksi ja mitä virheitä ei kannata tehdä fitnessakan kanssa.

1. Elä neuvo ruokailuissa, olet siinä aina väärässä.11133876_10205689540093889_1326937226388267027_o

2. Elä käytä akan ruokavarastoja, jos joku on käytetty luvatta loppuun ja akka juuri tarvitsee kyseistä tuotetta kokkailuissaan raivarit on taattu.

3. Elä syö akan ruokia luvatta, kohtaus tulee jos ruokaa ei ole valmiina silloin kuin pitäisi. Akka huolehtii kyllä, että hänellä on aina varastossa/valmiina ruokaa, mutta ei huomioi ruokarosvoja.

4. Elä osta vehnäjauhoja ja sokeria kotiin (jos on pakko, tee tämä salaa ja piilottele niitä).

5. Elä kuvittelekaan tekeväsi kivaa yllätystä akalle leipomalla jotain sokerista/vehnäjauhoista, tämä yllätys saa akan raivostumaan ja pahimmassa tapauksessa perheriidan aikaiseksi. Tutki akan reseptikirjat ja yllätä protskukakulla.

6. Elä pakota akkaa valvomaan yli ilta ysin jos akka ei itse halua. Kasvu, kehitys ja palautuminen tapahtuu levossa, akka tarvitsee 10tunnin yöunet voidakseen hyvin. Kun akka voi hyvin voit sinäkin.

7. Jos et pidä akan mauttomista treenihousuista jotka muistuttavat 80-luvun hiihtohousuja, elä sano sitä hänelle. Se yllyttää vain akkaa ostamaan lisää överi rumia housuja, eihän hän halua olla mikään seinäruusu mustissa trikoissa. Ja näissä housuissahan lähdetään kauppaan, ravintolaan, toisinsanoen kaikkialle! Koita kestää, puss puss!

Kultainen keskitie saattaa puuttua fitnessakan kanssa, mutta ainakin yllätyksiä on aina luvassa eikä elämä ole varmasti tylsää!

 

 

8 thoughts on “26 käskyä miksi fitnessakka on miehelle paras valinta!

 1. Aamen.

  Me ollaan myös miehen kanssa paljon urheilevia ja matkustelevia, eikä riittäisi raha- saati aika tai edes kiinnostus enää lapseen kun niin monesta asiasta joutuisi luopumaan mistä nyt nauttii. Ollaan menossa naimisiin ja hyvä kun senkin porukka jotenkin onnistuu yhdistämään lapsentekosuunnitelmiin. Juu ei. Ja mikä hitto siinä on ku sanot jollekin että et aijo koskaan tehdä lapsia ni vastaus on ”Te ootte vielä niin nuoriaki että mieli ehtii muuttumaan”.
  Tehkööt ne lapsia jotka haluaa elämänsä sellasille omistaa. Me ajateltiin omistaa se itsellemme 😀

  Huh että tää onki aihe mikä nostaa välillä niskavillat pystyyn. Porukka elää jossain massahypnoosissa.. ”lapsia KUULUU tehdä”. No tehkää hemmetti. XD

 2. Olen kyllä niin eri mieltä suurimmassa osassa syitä, miksi ”fitnessakka” olisi parempi kuin normaali nainen. ..

 3. Missä ne hyvät syyt oli? Häiritsevän monta kertaa oli mainittuna miehille vaihtoehtotekemisenä kaljoittelu, jos sulla nyt on mies, niin käyttääkö se paljonkin aikaa kaljoitteluun? Luin tämän kirjoituksen mieheni kanssa, molemmat käy puntilla säännöllisesti, ilman kisatavoitteita tai muutakaan sellaista eli ollaan varmasti sinun mainitsemia ”tavallisia” ihmisiä ja tämä kirjoitus sai rusinat rasahtamaan ihan kunnolla. Järkyttävää että kukaan ees jaksaa nähdä vaivaa tälläisen skebelin suoltamiseen. Onni on ihmiset jotka ei ole lähtenyt tohon teidän fitnesselämään mukaan. Naisena näytän pirun hyvältä meikeillä tai ilman, ja mieti: jopa tavis eli minä, saan meikin naamaan alle 5 minuutissa?? Olen hyvän tuulinen, erittäin tyytyväinen kroppaan, jossa on vielä talvirasvakuorrute lämmittämässä ja syön säännöllisesti milloin mitäkin mieli tekee sokeria ja vaaleitajauhoja välttäen ja proteiinia painoittaen. Käyn töissä, teen ruuan, pesen pyykit ja siivoan ja nään kavereita ja perhettä TYÖPÄIVÄN JÄLKEEN! Kaikki ei-fitness ladyt: ei hätää, on todella paljon miehiä jotka haluu just teidät ja teidän pikku mahamakkarat fitnessakkojen sijasta! Ai miksikö? Koska ne haluaa läheisyyttä ja intensiivisen suhteen, myöskin hyvän ystävän joka on läsnä, jonka voi viedä raflaan tai jätskille extempore jne :) ne fitnessakkojen haluajat on erikseen, ja valehtelematta jos miehille kerrotaan hyviä syitä valita fitnessakka on oikeastaan vaan se perse. Mut onneks mullakin on sellanen ilman että mulla on blogia ja että ilmoittaisin olevani fitnessakka. Pusuja kaikille (olisin mielelläni kommentoinut jotain jokaiseen antamaasi syyhyn, mutta lukiessani postaustasi paiskasin käden naamalleni niin moneen kertaan että aivoni oksensivat korvien kautta kaiken ulos = meni niin överiks että oon sanaton)

  1. Minne se huumori unohtui? Ei sillä, ettenkö suoraan olisi tietysti noita asioita meidän elämästä kaivanut. Mutta se juttu mikä tekee mut ja mun miehen onnelliseksi ei ehkä tee muita. Eikä noi mun listaukset bloggaa sitä, ettei ”normi” nainen pystyisi/toimisi samoin, niin kun esim. otit esille tuon listan mitä teet työpäivän jälkeen.

   Kaljottelun otin lähinnä siksi asiaan mukaan, koska se on ainakin omalle ukolle tärkeää yhdessäoloa kavereidensa kanssa. Ennen suhdettamme Alkoa kului toisella kerta pari viikkoon, mutta nykyisin maybe kerran kuussa, välillä ei sitäkään. Koska koti, puntti, ruoka ja yhdessäolo on hänellekin osoittautuneet mukavammaksi. Mieheni siis treenaa myös, mutta ei niin tavoitteellisesti kuin minä itse ja kyllä tuo rakkaus rautaan on molemmilla ajanut normaalimpia vapaa-ajan juttuja kauemmaksi. Eli siis esim. tuo ystävien näkeminen, raflassa käyminen yms. Ovat siis selvästi vähentyneet kummallakin, mutta mitä väliä jos meillä on kuitenkin näin todella hyvä olla.
   Kuitenkin hänelle suon mielelläni käydä myös baareissa silloin kun mieli tekee sen enempää asiasta nipottamatta.
   Siinä olet täysin oikeassa, että tietoisesti jätin ne normaalimmat `hyvät syyt` kirjoittamatta, mitkä ei ehkä ole läsnä etenkään kisadietillä ollessa, vaikka normi arjessa olisikin. Ihan normaaleja ihmisiä mekin ollaan, vielä hyvin laajalla kirjolla. Vaikka ei näköjään uskoisi 😉

 4. Täähän oli vaan hauska postaus, vaikka itse olenkin makeanhimoinen wannabe fitnessakka, joka sortuu vähän väliä kaikkeen epäterveelliseen! Kyllä uskon et itsekin olisin energisempi ja hyväntuulisempi fitnessakkana kuin tämmöisenä puolisohvaperunana 😀 Lapset ovat kyllä mulle maailman tärkeintä, mutta eihän ne estä fitness-elämää! Se on itsestä ja valinnoista kiinni! :) Nyt sain kyllä taas kipinän elää vähän terveellIsemmin. 😀

 5. Osa noista asioista oli jo tiedossa.ja haaveena ollut liikunnallinen emäntä iänkaiken.harrastan monipuolisesti liikuntaa ja se myös näkyy minussa.mutta en käy salilla.fitnessakan kohtaaminen ja hyväksymisen saaminen tuntuu epätodennäköiseltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *