Kotisivujeni takana DATASAFE

Oletko omia kotisivuja vailla, täältä löytyy ratkaisu!
Seuraavaksi pientä esittelyä merkittävästä yhteistyökumppanista kotisivujeni takaa. Yritys mikä on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle kuitenkin mahdollistaen minulle omalla nimelläni toimivat sivut. Eli Datasafe.
DatasafeOy
Itse tietotekniikasta mitään ymmärtämättä käännyin Datasafessa työskentelevän ystäväni Mikan puoleen Fastin treenipäiväkirjan tullessa tienpäähän. Halusin saada kotisivut missä voin kirjoitella blogia ja lisäillä kuvia jne. Sivut missä hallinnointi on minulla, eikä tarvitse pelata sivujen säännöillä tai luovuttaa esim. kuviensa oikeuksia sivustolle. Omat sivut, omalla nimellä, ei huonompi diili!

Datasafe siis tarjoaa minulle kotisivutilan ja verkkotunnuksen. Alkuun sain myös paljon apua Word Pressin käyttöön, eli miten ylipäätänsä saan jutun kirjoitettua sivuilleni. Myöhemmin on ollut myös ilo, että ongelman tullessa eteen apu on helposti saatavilla. Vaikkakin sivut ovat kyllä toimineet alun opettelun jälkeen moitteettomasti ja yllättävän hyvin sitä vanhakin kettu oppii uusia juttuja. Jos ei muuta niin kokeilemalla ja ajan kanssa 😀
mga9jaha
Mitä tämä touhu sitten maksaa ja miten päästä alkuun?
Siirry tästä yrityksen sivuille: http://www.datasafe.fi/palvelut-ja-tuotteet/webhotellit/
Valitse itsellesi sopiva palvelu ja ota yhteyttä palveluntarjoajaan yhteystiedot osion kautta. Sieltä saat myös neuvoja jos olet epävarma mikä paketti olisi sinun tarpeisiisi paras vaihtoehdoista.
Huomioi edulliset vuosihinnat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *