Vadelmaraakakakku resepti 2.

Selvästi pitää vielä harjoitella tätä leipomusten kuvailua. Unohdin näköjään nimittäin ottaa tästä kakusta oman kuvan kokonaan, eikä nuo muutkaan kuvat laadultaan mitään kovin hyviä kyllä ole. Myöskin tekovaiheet olisivat varmasti jees. Harjoitellaan 🙂

Tarvitset jälleen tehosekoittimen ja kakulle alustan. Itse käytin Iittalan 26cm halkaisijan Teema lautasta. Taateleita ja pähkinöitä voi olla hyvä liottaa vedessä ennen niiden käyttöönottoa. Mitä tasaisempaa (ei kokkareita) saat etenkin täytteestä sen parempi. Omassa rupukoneessa ei oikein tehot riitä näihin hommiin ihan täysin ja kuten kuvasta näkyy, ei kovin tasainen seos kuten pitäisi olla.

11255809_10205942012285536_3284980413811322779_n

Pohja:

* 60g taateleita

* 80g pekaanipähkinöitä

* ripaus suolaa

Kaikki tehosekoittimella sekaisin ja painele tasaiseksi kakkupohjaksi.

Täyte:

*500g vadelmia

* 200g cashewpähkinöitä

* 25g lämpöhautessa sulatettua kaakaovoita

* vähän vaniljaa

Kaikki tehosekoittimella sekaisin ja levitä kakkupohjan päälle.

Laita jähmettymään pakkaseen/jääkaappiin n. 0,5-1,5tunniksi.

Herkuttele, törky hyvää!!

 

Ravintoarvot:

Koko kakku kalorit: 2186kcal

Hiilarit 106g

Protskut 54g

Rasvat 180g

Tätä kakkua tulee edeltävää suklaakakkua isommat palat, eikä makukaan ole yhtä ätäkkä. Ihanan marjaisa ja tietyllä tapaa raikas. Arvioisin n. 10annosta per kakku.

Pähkinät ja muut tarvikkeet voit tilata: http://fitnessfirst.fi/

foodin-300

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *